Ελληνο-Γερμανικές Μουσικές Διακοπές 2019

Ένα πολύ ενδιαφέρον θερινό διεθνές σεμινάριο για παιδιά ηλικίας 13-17 ετών στο χωριό Χόρτο του Πηλίου σε μια μαγευτική παραθαλάσσια περιοχή!
 
Παιδιά από την Ελλάδα και τη Γερμανία που παίζουν ένα μουσικό όργανο ορχήστρας ή τραγουδούν σε χορωδία θα διδαχθούν μουσική δωματίου, ορχήστρα και χορωδία, συνδυάζοντας μοναδικές διακοπές σε ένα προστατευμένο και μαγευτικό φυσικό περιβάλλον!
 
Δυο συναυλίες, μια στο Χόρτο και μια στη Θεσσαλονίκη θα επισφραγίσουν το εκπαιδευτικό προγραμμα παρουσία των γονέων κσι φίλων των συμμετεχόντων!
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα αγγλικά ή γερμανικά στο international@amj-music.de.
 
Το κόστος συμμετοχής για τις 8 μέρες του σεμιναρίου είναι 400 ευρώ και περιλαμβάνει διαμονή, πλήρη διατροφή, δίδακτρα και μεταφορά με λεωφορείο από Θεσσαλονίκη στο Χόρτο και επιστροφή.
 
Είναι μια όμορφη ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσουν τα παιδιά που αγαπούν τη μουσική!
 
Στους πρόποδες του Πηλίου και στα δυτικά του, βρίσκεται η πανέμορφη, ειδυλλιακή παραθαλάσσια περιοχή Χόρτο. Στο Συναυλιακό Κέντρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αγελλίνης-Χατζηνίκου πραγματοποιούνται για πρώτη φορά ελληνο-γερμανικές σεμιναριακές μουσικές διακοπές. Νέοι και νέες από την Ελλάδα και τη Γερμανία περνούν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έχουν την ευκαιρία μέσα από τη γνωριμία τους να ανακαλύψουν το ταλέντο τους στη Μουσική, το Θέατρο αλλά και να προσεγγίσουν περισσότερο τις διαφορετικές πολιτισμικές κουλτούρες τους.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Συμφωνική Ορχήστρα και Μουσική Δωματίου με έργα Ελλήνων και Γερμανών Συνθετών, διαφορετικών εποχών από τον Georg Friedrich Handel μέχρι τον Μίκη Θεοδωράκη. Στο τέλος αυτών των μουσικών διακοπών θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του θερινού αυτού σεμιναρίου σε δύο επίσημες συναυλίες με όλα τα μουσικά σύνολα.
 
Συμμετέχουν: Εκτελεστές Οργάνων, Χορωδοί και ενδιαφερόμενοι για το Θέατρο 13-17 ετών. Απαιτούνται τουλάχιστον τρία χρόνια παρακολούθησης μαθημάτων ορχήστρας ή χορωδίας ή εμπειρίας Μουσικής Δωματίου.
Συνολική τιμή: 400€. Η τιμή περιλαμβάνει διαμονή, πλήτη διατροφή καθώς και τη μεταφορά από/πρός Θεσσαλονίκη.
Άφιξη: Το ταξίδι Γερμανία-Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται για το καθένα ξεχωριστά. Ένα μέρος των συνολικών θέσεων σε πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης έχει κρατηθεί από το AMJ (Ομάδα Εργασίας Μουσικής στη Νέολαία). Αν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε με την προσφορά των κρατήσεων του AMJ, παρακαλούμε να το δηλώσετε μέχρις τις 31.03.2019. Η διαδρομή Θεσσαλονίκη-Χόρτο μετ’ επιστροφής, καλύπτεται από το AMJ και περιλαμβάνεται στη συνολική τιμή του σεμιναρίου.
 
Οι ελληνο-γερμανικές Μουσικές Διακοπές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Κοινωφελές Ίδρυμα Αγγελίνης-Χατζηνίκου στο Χορτό και τελούν υπό την αιγίδα του Γερμανικού Υπουργείου Οικογένειας, Τρίτης Ηλικίας, Γυναίκας και Νεολαίας (BMFSFJ).
 
Η συναυλία στη Θεσσαλονίκη είναι μια εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.
 
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, κείμενο, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

 

Top