Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής & Εικονογράφησης για παιδιά

Κάθε Τετάρτη από 7 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 16.00-17.30
Διάρκεια εργαστηρίου: 8 συναντήσεις μιάμισης ώρας (σύνολο 12 ώρες)
Για ηλικίες Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού
Εκπαιδευτικός χώρος Fårö, (Έβρου 14, Αθήνα)

Υπεύθυνη προγράμματος η Βιβιάνα Μηλιαρέση (www.theresastory.org), μέντορας συγγραφής στο Ministry of Stories, το κέντρο Δημιουργικής Γραφής του Nick Hornby για παιδιά και εφήβους στο ανατολικό Λονδίνο.

Αυτόν το Φεβρουάριο στο Fårö ξεκινάει νέο τμήμα Δημιουργικής Γραφής και Εικονογράφησης για παιδιά. Σε αυτό το εργαστήριο οι μικροί μας φίλοι θα καταλάβουν πως «μέσα από τη γραφή αναπτύσσουμε τη φαντασία μας, χτίζουμε αυτοπεποίθηση, καλλιεργούμε αμοιβαίο σεβασμό και αναπτύσσουμε τις ικανότητες ενσυναίσθησης και επικοινωνίας».

Ανά πρότζεκτ συνεργαζόμαστε με εικονογράφους και τυπογράφους. Υπάρχει η δυνατότητα κάθε σεμιναριακός κύκλος να ολοκληρώνεται με τη δημιουργία ενός βιβλίου που παρουσιάζει τη δουλειά των παιδιών.

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Εικονογράφησης βασίζεται στην αρχή ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Αν κάποιος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί και να τη γράψει. Στόχος μας είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι εφ’ όσον σκέφτονται κάτι με το μυαλό τους, τότε σίγουρα μπορούν και να το γράψουν με το χέρι τους!

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 80€ (+24% ΦΠΑ)
Δήλωση συμμετοχής στο info@faro.gr

Facebook event

Top