Jean Michel Bernard: Cinematic Piano

Οι συναυλίες του Γάλλου βιρτουόζου πιανίστα και συνθέτη, Jean-Michel Bernard, είναι μοναδικές στο είδος τους. Όπως στις ταινίες παρακολουθούμε το ταξίδι του ήρωα, στις παραστάσεις του ξεχωριστού αυτού μουσικού, παρακολουθούμε ένα κλιμακούμενο μουσικό ταξίδι διαφορετικών κινηματογραφικών ιστοριών εμποτισμένων με την τζαζ ψυχοσύνθεσή του.

Με τις δικές του αξιομνημόνευτες συνθέσεις για τις ταινίες του Μισέλ Γκοντρί (TheScienceofSleepBeKindRewind) μας μεταφέρει σε έναν πιο ρομαντικό κόσμο, για να καταλήξει στα πλέον μνημειώδη κινηματογραφικά μουσικά θέματα των Ρουίτσι Σακαμότο, Τζον Γουίλιαμς, Τζέρι Γκόλντσμιθ, Μπέρναρντ Χέρμαν και Λάλο Σίφριν.

Στη συναυλία Cinematic Piano ο Jean-Michel Bernard θα παρουσιάσει κομμάτια από τις ταινίες Ε.Τ., Ο ΤαξιτζήςChinatown, Βασικό Ένστικτο, Ψάχνοντας την Χώρα του ΠοτέΗ Λίστα του ΣίντλερΚαλά Χριστούγεννα κε. ΛώρενςΕπικίνδυνες Αποστολές, αλλά και πολλά ακόμη, συνδυάζοντάς τα απρόσμενα μα περίτεχνα με τζαζ στοιχεία, για να απολαύσουμε κινηματογραφικά soundtrack έτσι όπως δεν τα είχαμε φανταστεί ποτέ.

Φιλική Συμμετοχή: Κιμίκο Όνο: Φωνητικά  / Οσγκέ Ιλερί-Χριστόπουλος: Τσέλο

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ είναι ελεύθερη, χάρη στην αποκλειστική δωρεά τουStavros Niarchos Foundation.

14/10, 21:00/ ΦΑΡΟΣ/ Είσοδος ελεύθερη/http://bit.ly/2xVoFy3

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, 
176 74 Καλλιθέα

Top