Θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή με αντικείμενο τα βυζαντινά μουσικά όργανα

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Koc της Κωνσταντινούπολης και με τον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής, και υπό την επιστημονική επίβλεψη του καθηγητή Μουσικολογίας Νίκο Μαλλιάρα, ξεκινά ένα πρόγραμμα για την δημιουργία μιας ψηφιακής/διαδικτυακής βάσης δεδομένων με απεικονίσεις και γραμματολογικές πηγές για τα βυζαντινά μουσικά όργανα.

Για το πρόγραμμα αυτό χρειάζεται να στελεχωθεί μια θέση μεταδιδακτορικού ερευνητή για δύο χρόνια με αμοιβή, ο οποίος θα διαμένει στην έδρα του προγράμματος, στην Πόλη. Υποψηφιότητα μπορούν να καταθέσουν μόνο όσοι έχουν ολοκληρώσει το διδακτορικό τους. Αιτήσεις μέχρι τις 6 Απριλίου. Περισσότερες πληροφορίες.

“We at Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής / Friends of Music Society are thrilled to announce our cooperation with GABAM Research Centre at Koç Üniversitesi in a project on Byzantine Musical Instruments. For the purposes of this project we are jointly advertising a post-doc position based in Istanbul! Do apply for this by the 6th of April. More information about this post here https://gabam.ku.edu.tr/…/byzantine-musical-instruments-pr…/” Alexandros Charkiolakis

 

Byzantine Musical Instruments Project Post-Doc Announcement

via

Top