Οι Ατρόμητοι Πειρατές στον Πολλοί-χώρο-Αντάμα

Για παιδιά από 3 χρονών
Διάρκεια παράστασης 60′

Κρατήσεις στο 6932337032
Γενική είσοδος 5 ευρώ

ΠΟΛΛΟΙ-χώρος-ΑΝΤΑΜΑ, Κρέοντος 110

All on board!

Η ομάδα κουκλοθεάτρου ΟΥΠΣ! σας προσκαλει στο πειρατικό της πλοίο που θα σαλπάρει απο το αγαπημένο λιμάνι του Πολυχώρου Αντάμα την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη. Οι αναχωρήσεις του πλοιου ειναι στις 11:00 και στις 13:00!

«Ατρόμητοι Πειρατές»
Μια περιπέτεια για ατρόμητα παιδιά και φοβητσιάρηδες πειρατές!

Η ιστορία της μικρής Μάγιας που ήθελε να γίνει πειρατής γιατί οι πειρατές είναι ατρόμητοι σαν εκείνη! Η Μάγια λέει πως δεν φοβάται τίποτα! Μα δεν γίνεται αυτό όλοι μας κάτι φοβόμαστε!

«Δεν φοβάμαι είμαι ατρόμητη» φωνάζει «όταν μεγαλώσω θα γινώ πειρατής και δεν θα ακούω κανέναν!» Μα γιατί να περιμένει; Στην εφημερίδα του μπαμπά της υπάρχει μια αγγελία: “Ζητούνται ατρόμητοι πειρατές σε πειρατικό καράβι, αμοιβή μερίδιο από τον θησαυρό παπαγάλος όχι απαραίτητος” !

Η Μάγια γίνεται μέλος του πληρώματος και ταξιδεύει με το πειρατικό καράβι ανακαλύπτοντας πως δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά αυτή του πειρατή ! Μαζί με τον καπετάν’ Φασαρία και τον βοηθό του τον Μπαρούτ θα αντιμετωπίσει τους φόβους της και θα καταλάβει πως ακόμα και οι πειρατές φοβούνται!

Μια διαδραστική παράσταση με κούκλες muppet, ηθοποιούς και πρωτότυπη μουσική που μας θυμίζει ότι δεν είναι κακό να φοβόμαστε αρκεί να αναγνωρίζουμε τους φόβους μας και να τους κοιτάμε κατάματα. Μια θαλασσινή ιστορία για παιδιά και άτακτους μεγάλους που μας βάζει να σκεφτούμε πως αντί να προσπαθούμε να ξεφύγουμε από όσα μας δυσκολεύουν είναι καλύτερα να τα αντιμετωπίζουμε μεταμορφώνοντας τα σε παιχνίδι.

παραμύθι-εμψύχωση-μουσική-κούκλες-σκηνικά : ΟΥΠΣ! το κουκλοθέατρο

facebook event

1
Top