Andreas Thermos Sextet στο Half Note Jazz Club

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς

Είσοδος: 10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)
Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Ένα Jazz reunion με καλούς φίλους και μουσικούς από τα παλιά. Η μπάντα με αφορμή τις κοινές της ακουστικές διαδρομές θα παρουσιάσει επιλεγμένο υλικό από γνωστές ηχογραφήσεις των: Roy Ηargrove, Freddie Hubbard, Miles Davis, Herbie Hancock, Τom Waits και άλλων. Η μουσική έχει ενορχηστρωθεί για 3 πνευστά, δίνοντας περισσότερο όγκο και δυναμικές στα κομμάτια, για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια!

Το σχήμα δημιουργήθηκε το 2018 κατόπιν κοινής επιθυμίας των μουσικών για ένα project που θα δώσει μια διαφορετική χροιά σε κομμάτια που ήδη τους αρέσουν καθώς και κάποια originals. Περιέχει υλικό πρωτότυπα ενορχηστρωμένοο για jazz sextet που ακολουθεί την Jazz παράδοση με μια πιο σύγχρονη αισθητική.

Αυτό το performance δεν είναι απλά μια συνεργασία για την ανάδειξη ενός μεμονωμένου project αλλά περισσότερο κάτι συλλογικό που όλοι οι μουσικοί, γνωστοί στο ευρύτερο κοινό της Jazz από την διαδρομή τους, θα δώσουν ο κάθε ένας τον καλύτερό τους εαυτό.

Συντελεστές:
Ανδρέας Θερμός: τενόρο σαξόφωνο
Αντώνης Ανδρέου: τρομπόνι
Μάνος Θεοδοσάκης: τρομπέτα
Γιώργος Κοντραφούρης: πιάνο
Περικλής Τριβώλης: κοντραμπάσο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης: τύμπανα

Πηγή, facebook event

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, περιλαμβάνεται ο Andreas Thermos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα παίζουν μουσικά όργανα και κείμενο

Top