4η Συνάντηση Νέων Συγκροτημάτων Παραδοσιακής Μουσικής

Της Τριανταφυλλιάς τα Φύλλα

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου, εμμένοντας με συνέπεια και ευαισθησία στις αρχές της ιδρύτριάς του, διοργανώνει την 4η συνάντηση νέων συγκροτημάτων παραδοσιακής μουσικής.

Συνεχίζοντας το έργο της Δόμνας κι έχοντας ως κίνητρο την μεγάλη επιτυχία των τριών προηγούμενων συναντήσεων όπου περισσότεροι από 400 νέοι μουσικοί σε συγκροτήματα και χορωδίες έδωσαν το παρόν με ενθουσιασμό, αυθεντικότητα και συγκινητικές ερμηνείες, προσκαλεί για άλλη μια φορά τα απανταχού μουσικά σχήματα νέων να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή της μουσικής.

Η θεματική της 4ης Συνάντησης είναι: Η φύση και ο άνθρωπος

Διοργάνωση: Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σωκράτης Σινόπουλος

Οδηγίες συμμετοχής – Κανονισμός

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μουσικά σχήματα με μέλη από άτομα ηλικίας έως τριάντα πέντε ετών τα οποία απαρτίζονται το ελάχιστο από δύο μουσικούς, εκτελεστές μουσικών οργάνων ή τραγουδιστές. Ενθαρρύνεται η συμμετοχή συγκροτημάτων που απαρτίζονται από 3 μέχρι 8 άτομα χωρίς να αποκλείονται και σχήματα με περισσότερα μέλη. Το ρεπερτόριο μπορεί να είναι φωνητικό ή οργανικό ή μικτό.

Ένα τουλάχιστον κομμάτι (από τα τρία συνολικά που ζητείται να αποσταλούν) θα πρέπει να συνδέεται με την ευρύτερη θεματική της 4ης Συνάντησης: «Η φύση και ο άνθρωπος»

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@domnasamiou.gr:

► τρεις σκοπούς ή τραγούδια από τα οποία τουλάχιστον ένα να είναι βίντεο. Τα αρχεία ήχου (τύπος αρχείου .mp3 ή .wav) και τα βίντεο (τύπος αρχείου .mp4 ή .mov ή .avi). Τα τρία παραπάνω αρχεία θα πρέπει να σταλούν στον λογαριασμό info@domnasamiou.gr αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας www.wetransfer.com.

► βιογραφικό σημείωμα του μουσικού σχήματος και σύντομα βιογραφικά σημειώματα των συντελεστών του σχήματος. Τα βιογραφικά σημειώματα θα πρέπει να είναι σε μορφή Microsoft word ή PDF και να περιέχουν έως 200 λέξεις.

► στοιχεία επικοινωνίας του εκπροσώπου του σχήματος: όνομα και επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήματος συμμετοχής ορίζεται η 15η Ιουνίου 2023.

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου θα ορίσει καλλιτεχνική επιτροπή με πρόεδρο τον Σωκράτη Σινόπουλο, η οποία θα επιλέξει τα μουσικά συγκροτήματα τα οποία θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε συναυλία που θα διοργανώσει ο Σύλλογος το προσεχές διάστημα.

Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής, όπου χρειασθεί, θα καλυφθούν από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου.

Πληροφορίες: τηλ. (+30) 210 932 9710 τις καθημερινές από 09:00 έως 13:00, info@domnasamiou.gr

πηγή

Top