“Εκλάπη το κλειδί του Σολ!”

Η θεατρική ομάδα ”Έμιλυ και οι παιζωγράφει” παρουσιάζει την παράσταση για παιδιά από 5 ετών ”Εκλάπη το κλειδί του Σολ” , στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Θεοχαράκη (Μέρλιν 1, Αθήνα 106 71 – 21 0361 1206), τις Κυριακές του Ιανουαρίου ( 8 / 15 και 29 ) στις 12.00 το πρωί.

Ένα διασκεδαστικό μουσικό ‘θρίλερ’ ξετυλίγεται στην περιοχή του Πενταγράμμου: το Κλειδί του Σολ γίνεται άφαντο..! Ολοφάνερα μυστικά σχέδια και έντιμες δολοπλοκίες, αγνές πλεκτάνες, ίντριγκες και ανακατωσούρες δημιουργούν ξεκάθαρα, μια γνήσια ατμόσφαιρα μυστηρίου…! Η παράσταση κρατάει μία ώρα και δέκα λεπτά.

Η χωρητικότητα του θεάτρου είναι 130 άτομα και το εισιτήριο έχει 10 Ευρώ αλλά για τις ομαδικές κρατήσεις (10 άτομα και άνω) θα είναι στα 8 ευρώ το άτομο. Κείμενο: Αιμιλία Βασιλακάκη Αποδόμηση κειμένου (περίπου 12 φορές) / διευθέτηση χώρου / ακαταστασία χώρου: “Έμιλυ και οι παιζωγράφει”

Πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, δημιούργησε και σκηνικό χώρο: ο Νίκος Σαλίγκαρος. Στο πιάνο, παίζει μουσικές και υποδύεται τους διάσημους συνθέτες Κούλη Σαμπάχ και Σούλη Σανμπετόβεν: ο Κώστας Κακούρης. Ατμόσφαιρες με φωτισμούς έφτιαξε: ο Βασίλης Κλωτσοτήρας. Πάνω στην σκηνή, αυτοσχεδιάζουν πάνω σε ένα άκρως οργανωμένο σχέδιο οι: Ελενα Λαρίου και Αιμιλία Βασιλακάκη.

Top