“Η μουσική ενώνει, η μουσική θεραπεύει, η μουσική ενδυναμώνει” Τάκης Φαραζής

Αγαπητοί φίλοι, καλό μήνα σε όλους!

Μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη για όλους συνθήκη, που μας έφερε αντιμέτωπους με νέες πραγματικότητες και σίγουρα μας παρείχε περισσότερο προσωπικό χρόνο, είχα τη δυνατότητα να ολοκληρώσω κάποια πράγματα που ήθελα καιρό. Ένα από αυτά είναι η ηλεκτρονική επανακυκλοφορία του πρώτου προσωπικού μου δίσκου, με τίτλο Ονειρέματα / Spells of musing (1996) στην πλατφόρμα Bandcamp και σύντομα στις υπόλοιπες διαδικτυακές πλατφόρμες. Ο δίσκος αυτός κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία LYRA πριν 24 χρόνια και μετά την εξάντληση των CD, δεν υπήρξε συνέχεια στην πορεία του.

Με χαρά λοιπόν μοιράζομαι μαζί σας αυτό το άλμπουμ, σε ηλεκτρονική πλέον μορφή, διαθέσιμο για αναπαρωγή και αγορά στον παρακάτω σύνδεσμο. (Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, παραχωρεί ακέραιο το ποσό των εσόδων από τις πωλήσεις των δημιουργών σε αυτούς, για την υποστήριξή τους εν μέσω της πανδημίας.)

Η μουσική ενώνει, η μουσική θεραπεύει, η μουσική ενδυναμώνει. Το φως της μουσικής διαλύει έστω και για λίγο τα σκοτάδια του φόβου και του αποκλεισμού.

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους, ας εμπνέουμε ο ένας τον άλλο!

Τάκης Φαραζής (το κείμενο αναρτήθηκε στην προσωπική του σελίδα στο facebook)

Ακούστε τον δίσκο εδώ.

Top