Το πνεύμα του χιονιού

Lunde MajaAisato LisaΣωτηροπούλου Χριστίνα (μετάφραση)
€ 19,90   € 17,90 Τιμή με έκπτωση
Εξαντλημένο

Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία

"Νούμερο ένα χριστουγεννιάτικος κανόνας: Όλα πρέπει να θυμίζουν Χριστούγεννα", είπε η Χέντβιχ. "Πρέπει να στολίζουμε ακόμα και την αποθηκούλα. Έτσι, όταν την ανοίγουμε για να πάρουμε κάτι βαρετό, όπως μια σκούπα, δεν θα ξεχνάμε ότι είναι Χριστούγεννα."

Πλησιάζει η παραμονή των Χριστουγέννων. Για τον Κρίστιαν ήταν πάντα η πιο ωραία μέρα του χρόνου. Μελόψωμο και κλημεντίνες, η φωτιά στο τζάκι να τριζοβολά, το φως των κεριών να τρεμοπαίζει. Κι έπειτα, την παραμονή των Χριστουγέννων γίνεται δέκα χρονών. Όμως τίποτα δεν είναι ίδιο αυτή τη χρονιά. Μια βαριά σκιά σκεπάζει την οικογένεια. Και ο Κρίστιαν νιώθει μόνο ένα πράγμα: ότι τα Χριστούγεννα ακυρώθηκαν. Μέχρι που γνωρίζει τη Χέντβιχ. Η Χέντβιχ έχει πράσινα μάτια, μιλάει πολύ γρήγορα και αγαπάει όσο τίποτα τα Χριστούγεννα. Σιγά σιγά, ο Κρίστιαν αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως τελικά γιορτάσει κι αυτός τα Χριστούγεννα. Όμως η Χέντβιχ κρύβει ένα μεγάλο μυστικό...

Ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο για αναγνώστες κάθε ηλικίας που αποτελείται από 24 κεφάλαια –ένα για κάθε ημέρα του Δεκέμβρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Μια ιστορία μαγική που θα σας μεταφέρει στα δάση του Βορρά και θα σας ζεστάνει την καρδιά με τα συγκινητικά της μηνύματα για τη φιλία και την πίστη στην αγάπη.

Ο Κρίστιαν λατρεύει τα Χριστούγεννα. Φέτος όμως θα είναι διαφορετικά, γιατί έχει χάσει τη μεγάλη του αδερφή. Καθώς κολυμπάει λυπημένος στην πισίνα, βλέπει ένα κοριτσάκι με τη μύτη κολλημένη στο παράθυρο. Είναι η Χέντβιχ, ένα κορίτσι όλο ζωντάνια, με κόκκινα μαλλιά και κόκκινη κάπα. Γίνονται φίλοι και πηγαίνουν μαζί στο σπίτι της για να πιουν κακάο.

Ο Κρίστιαν ενθουσιάζεται με τον υπέροχο στολισμό για τα Χριστούγεννα και με την ομορφιά του σπιτιού. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ένας παράξενος άντρας που εμφανίζεται ξαφνικά έρχεται για να δώσει τη λύση στο μυστήριο. Θα καταφέρει ο Κρίστιαν να ανακαλύψει το μυστικό της Χέντβιχ, αλλά και να φέρει ξανά στο σιωπηλό και μελαγχολικό σπίτι του το πνεύμα των Χριστουγέννων; Και ποια είναι πραγματικά η Χέντβιχ;

ISBN
978-960-461-971-9

Εκδόσεις
Κλειδάριθμος

Επίπεδο
9+ ετών

Έτος έκδοσης
2019

Σελίδες
200

Εξώφυλλο
Σκληρό

Διαστάσεις
24x27

Σχετικά προϊόντα