Τα αληθινά δώρα του Αϊ Βασίλη

Δεληβοριά Μυρτώ (εικονογράφηση)Μιχαηλίδου Στέλλα
€ 12,50   € 11,25 Τιμή με έκπτωση
Διαθέσιμο

Παραμονές Χριστουγέννων και στη χώρα του Αϊ Βασίλη τίποτα δεν βρίσκεται στη θέση του!

Γκρινιάζει ο Γκρινιάρης, γκρινιάζει διαρκώς, παιχνίδια γνώσεων ρωτούν γιατί, πότε και πώς; Φώτα αναβοσβήνουν, μπάλες χοροπηδούν, λούτρινα αρκουδάκια τρέχουν να κρυφτούν! Γι αυτή την αναστάτωση, γι αυτή τη φασαρία ποιος είναι ο λόγος άραγε; Ποια είναι η αιτία;

Μια διαφορετική ιστορία για τον 'Aγιο Βασίλη και τα αληθινά του δώρα!

Θέλετε να δημιουργήσετε μια Χριστουγεννιάτικη Παράσταση με τα παιδιά του σχολείου σας για τα Αληθινά Δώρα του Αϊ Βασίλη; Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον θεατρικό οδηγό σχεδίασμένο για εκπαιδευτικούς.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την παιδαγωγό Μαρία Λαγωνίκα δημιούργησαν ένα μοναδικό θεατρικό οδηγό, ο οποίος διατίθεται δωρεάν, με οδηγίες για το ανέβασμα μιας χριστουγεννιάτικης παράστασης εμπνευσμένη από το βιβλίο της Στέλλας Μιχαηλίδου Τα αληθινά δώρα του Αϊ-Βασίλη. Ο θεατρικός οδηγός που έχει τη μορφή ηλεκτρονικού φυλλαδίου περιλαμβάνει οδηγίες / στάδια προετοιμασίας και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και εμψυχωτές που διοργανώνουν θεατρικές σχολικές γιορτές από ομάδες παιδιών.

Ένα θεατρικό ταξίδι: από τη διανομή ρόλων και την επιλογή κουστουμιών, έως τις πρόβες και την πρεμιέρα που συμβάλλει στην παιδαγωγική και αισθητικό-καλλιτεχνική ανάπτυξη των παιδιών.

ISBN
978-960-569-621-4

Εκδόσεις
Παπαδόπουλος

Επίπεδο
5+ ετών

Έτος έκδοσης
2016

Σελίδες
36

Εξώφυλλο
Σκληρό

Διαστάσεις
24x22

Σχετικά προϊόντα