Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης

Κωχ Μαρίζα
€ 13,30   € 12,00 Τιμή με έκπτωση
Άμεσα διαθέσιμο

Με τρυφερότητα, χιούµορ και κατασταλαγµένη σοφία, η αγαπηµένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίζα Κωχ αφηγείται τα παιδικά της χρόνια στη Σαντορίνη ζωντανεύοντας µια ολόκληρη εποχή, τη δύσκολη µεταπολεµική περίοδο, αποτίνοντας φόρο τιµής στα βιώµατα που τη διαµόρφωσαν ως άνθρωπο, ως µουσικοπαιδαγωγό και ως ερµηνεύτρια. Η έκδοση συµπληρώνεται από φωτογραφικό υλικό και από δύο τραγούδια για τη Σαντορίνη: το παραδοσιακό Το άστρο της αυγής, σε ερµηνεία της Μαρίζας Κωχ, και το καινούργιο δικό της τραγούδι Απέναντι στο ηφαίστειο.

Το αφήγηµά µου αυτό το έγραψα ως απάντηση της αγάπης που δέχτηκα στα πενήντα χρόνια που τραγουδώ και σας το προσφέρω αντίδωρο. Με την ευχή όλα τα παιδιά του πολέµου, του κάθε πολέµου, να γευτούν την αγάπη και τη γιατρειά όπως εγώ.

Σκανάρετε το QR code για να ακούσετε τη Μαρίζα Κωχ να ερμηνεύει "Το άστρο της αυγής".

Διαβάστε εδώ το κείμενο της συνθέτριας Νένας Βενετσάνου που εκφώνησε στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου (15/6/2018), στο Polis Art Cafe.

Δείτε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση του βιβλίου που πραγματοποιήθηκε στο Polis Art Cafe, στις 15 Ιουνίου 2018. Το βίντεο είναι του δημοσιογράφου-φωτογράφου, μέλους της F.I.J.E.T. Γιώργου Παπαθανασόπουλου (site: kikladika-apotipomata.emyspot.com).

Διαβάστε εδώ το κείμενο του φιλόλογου-συγγραφέα Λαοκράτη Βάσση το οποίο εκφωνήθηκε στην κεντρική παρουσίαση του βιβλίου, στις 15 Ιουνίου 2018, στο Polis Art Cafe.

Διαβάστε εδώ το κείμενο του δημοσιογράφου Μανώλη Μηλιαράκη που εκφώνησε στην παρουσίαση του βιβλίου η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μερόπειο Ίδρυμα, στις 26 Ιουνίου 2018.

ISBN
978-618-03-1586-8

Εκδόσεις
Μεταίχμιο

Έτος έκδοσης
2018

Σελίδες
208

Εξώφυλλο
Μαλακό

Διαστάσεις
14x21

Σχετικά προϊόντα